Hier afgebeeld twee familiefoto's van Cornelis Bos (1865-1919) en Dirkje Lagerweij (1867-1950) en hun kinderen en kleinkinderen, uiteraard staat Cornelis de echtgenoot van Dirkje hier niet op afgebeeld aangien deze foto's rond 1947 zijn gemaakt.
 
Op bovenstaande foto zijn in het midden twee tweelingen afgebeeld, beide van het vrouwelijk geslacht, één tweeling staand en de andere zittend.
Inmiddels weten we wie de tweeling is die aan weerszijde van de jongeman, zittend in het midden en voor Dirkje Bos-Lagerweij, zijn, dat zijn Cornelia en Teunisje Bos geboren op 11-2-1940.
Wie nu wie is dat is niet te beantwoorden, deze foto is gemaakt ter gelegenheid van de 80e verjaardag van Dirkje Bos-Lagerweij in 1947, met dank aan Jan Bos.
 
Beide foto's zijn op één en dezelfde locatie gemaakt en wel aan de Hopseweg 22 te Renswoude, de bovenstaande foto met Dirkje Bos-Lagerweij en haar kinderen is gemaakt ±1945 of zelfs iets eerder, het exacte jaartal is niet te achterhalen maar is ook een aanname..
De twee dames op de foto dat zijn Willemina (1896) en Roelofje (1897) Bos maar wie nu wie is dat blijft een groot ?
De locatie kan men HIER vinden via Google maps.
 
Op beide foto's staan personen afgebeeld die tot de nazaten behoren van Evert Jansz. Bos geboren omstreeks 1585.
Jan Bos die mij verdere info heeft gegeven omtrent deze foto's weet niet precies wie al deze personen zijn, kortom ze zijn niet bij naam te noemen, behalve dan de twee dames op de foto, maar ook hier geldt wie is wie?
Reacties zijn uiteraard van harte welkom, U kunt uw reactie en of vraag stellen via de contactpagina, bij voorbaat hartelijk dank.
 
The Ancestor Company
Alle rechten voorbehouden,
All rights reserved,
Alle Rechte vorbehalten,
Copyright © Genealogybos.com 2020