over mij...

B egin jaren '80 kwam ik via mijn Vader, Gerrit Bos sr. (1921-2004), in het bezit van een getypt exemplaar van de Familie Stamboom Bos(ch), het heeft ruim 10 jaar geduurd eer ik mij daar daadwerkelijk mee ging bezig houden zoals archiefbezoek etc.
Nadat ik in 2001 in het bezit kwam van een PC en ontdekte wat voor mogelijkheden dat bood ben ik daar voortvarend mee aan de slag gegaan.
Ten eerste ben ik op zoek gegaan naar een goed en vooral duidelijk genealogieprogramma, zodoende kwam ik uit op Aldfaer een zeer duidelijk programma om een stamboom te maken en te beheren.
Na het overlijden van mijn vader in 2004 is het contact met Canada en Amerika tot het nulpunt gedaald wat directe familieleden betreft.
Vanuit Amerika heb ik al jarenlang contact met Don Kelderman die mij ook met bepaalde zaken goed opweg heeft geholpen, waarvoor dank.
Alle families kunt U zien op de Familie-Pagina, ook zijn de Families, die enigszins verwant zijn aan de Familie Bos/Bosch, behoorlijk uitgebreid.
De laatste update van alle vermelde families is eind 2013 een feit worden.
Een volgende update staat wel gepland maar geen idee wanneer precies.
Heeft U vragen, aanvullingen/correcties etc. of hulp nodig dan kunt U mij altijd een email sturen, gebruik hiervoor het contactformulier
Bekijk ook eens de lijst met familienamen.
Met vriendelijke groet, H. Bos.


Radio Zeezenders '60/'70

Transport Videos en Foto's